Okulumuz 5C Mutluluk Sınıfı Space Voyagers ( Uzay Yolcuları)

Okulumuz 5C Mutluluk Sınıfı  Space Voyagers ( Uzay Yolcuları)

Okulumuz 5C Mutluluk Sınıfı  Space Voyagers ( Uzay Yolcuları) isimli e Twinning projesine ortak olarak katılım sağladılar. Yunanistan, İtalya, Romanya ve Türkiye’den 32 farklı okulu bir araya getirecek olan proje etkinlikleri çocuklarımızda heyecan yarattı.  Proje ile erken çocukluk dönemindeki öğrencilerimizin;  bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematiği (STEAM) birleştiren etkinliklerle uzayı keşfetmeleri sağlanacaktır. Uzay ve onu oluşturan unsurlar hakkındaki bilgilerini genişletirken aynı zamanda ve teknolojiyi kullanma ve keşfetme becerileri de kazanmaları hedeflenmektedir. Ayrıca  başka ülkelerdeki çocuklarla kuracakları iletişim sayesinde birçok yeni deneyim kazanacak, ilgi alanlarını ve işbirliği yetenekelerini genişleteceklerdir.

02-11-2023